Det tar sig

Det tar sig sakta men säkert här i bostaden :)
Mamma och pappa kom över i igår, och mamma var verkligen en räddande ängel som städade så flitigt på nedre våningen medan jag fick hålla på på övervåningen. Vi skulle aldrig ha kommit såhär långt om inte mamma kommit och hjälpt till.
 
De flesta saker är upplockade på sina ställen, men det fattas ännu några möbler där en del saker ska stå eller finnas. Bara de kommer in hit blir det finemang. Det fattas även några lampor, nån tavla och nån matta.
 
Mannen i huset har fått sängen ihopbyggd och några lampor uppsatta :) Så nu behöver vi inte längre sova på endast madrassen och i mörker. Heheh!
 
Imorgon är det arbetsdag igen. Den här veckan är det endast 3 arbetsdagar och sen har jag semester hela 4 dagar! Lovely! Vi åker till Sverige då. Åker till Åbo på torsdag och åker över med Silja Line till Stockholm. Sen sover vi där till lördag. På lördag någongång åker vi iväg upp mot Sundsvalltrakten och sover där en natt. På söndag drar vi vidare till Umeå och åker över med RG-line på söndageftermiddag. Can't wait!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0