Träning

Sitter med träningskläderna på och är redo för ett tungt BodyAttack-pass! Måste ta ut mig den här veckan nu då det kommer att bli snålt med träning på hemorten från och med nästa vecka. Tänker inte hyra ut kortet heller eftersom jag tänkte komma hit någon helg och träna och den ena "lediga" veckan då jag är i Vasa ska jag ha mitt kort. I Närpes blir det väl Piloxing och lite gym som gäller!

Idag har vi haft seminarie i äldres hälsa och min grupp hade "Motion för äldre" och drog med klassen på lite sittjumppa. Bra att få igång cirkulationen lite i denna kyla. Imorgon är det sista skoldagen för oss innan det bär av på praktik för allihopa. Tänk, då träffas hela klassen igen först i maj!! Då är vi snart färdiga hälsovårdare!!

Nu tänkte jag annars göra lite reklam ;)
Har lite saker på Huutonet och ett par saker tänker jag inte lägga på posten, så kanske någon av er mina (troligen) bekanta vill ropa in något?

Guitar Hero som kopplas till dator

Guitar Hero till Wii

Wii-konsolpaket

Allt fungerar finemang! Vi säljer dem för att de bara ligger och mojsar här hemma hos oss och någon annan kanske behöver dem mera. Klicka in er där vetja!

So long!

Utvecklingsarbete

Sitter och försöker skriva lite på utvecklingsarbetet nu. M och jag har suttit här från förmiddagen och skrivit, men delade upp en grej vi ska skriva på på egen hand tills vi träffas nästa gång. Vi har iallafall mycket material, men det är den där motivationen och orken att få det till ett utvecklingsarbete! Vår handledare sa att det krävs 6 veckors arbete för två personer på ett informationshäfte. Good luck. Vi är snart på 10 veckor praktik!

Vet inte ens om jag ska orka åka till gymmet idag. Har träningsvärk sedan fredagens pass och sen har jag cyklat flera kilometer hela helgen. Eventuellt åker jag på ett avslappnande BodyBalance-pass. Maybe!

Bara sambon vaknar upp från sin babynap så ska vi åka och förhandsrösta till bibban. Vi är inga vasabor ännu så vi måste förhandsrösta. Det går lika bra det också.

Har idag hämtat ut 200 fotografier och 2 böcker från posten. Fotografierna är i albumarna redan, men jag ska skriva några rader ännu för att minnas vad vi gjort under 2011. Jag har framkallat foton för ett år i taget sedan år 2009. Det är som dagböcker! Men i längden kan jag väl inte hålla på så? Tänk 40 år framåt så har jag 40 fotoalbumar :D

Nu forsätta in i studiernas värld.. 4 månader kvar så har jag examen!

Ensam hemma

Ligger på soffan och softar nu för med mig själv och en Somersby Äppelcider i handen. Gladiatorerna började nyss så det ska jag ligga och kolla.

Sambon är i Närpes och jag orkade inte åka dit nu i helgen i och med att jag nästa helg ska flytta dit för 6 veckor. Som tur är det denna gång lite uppdelat med 3 veckor praktik, 1 vecka Vasa, 3 veckor praktik igen. Praktikavsnitten är endast 3 veckor denna gång så det kommer att gå snabbt!

Har annars varit ute och cyklat idag till sjukhuset och hälsat på mormor. På samma gång var jag till jobbet med skattekortet och i samma veva fick jag ett arbetspass tills imorgon. Tackar inte nej till söndagspengar ;) Pengar behövs verkligen nu i och med att vi ska på kryssning med klassen i vår och min sambo fyller jämna år i mars!

Annat jag gjort idag är att ha satt upp en massa kläder på Syrrans Garderob till försäljning. Hoppas att där också få lite extra slantar och få garderoben lite rensad på samma gång. Jag skulle sååååå gärna vilja ha in nya fräscha vårkläder!

Igår provade jag på Sh'bam och BodyJam för första gången.
Sh'bam trodde jag skulle vara någon kopia av Zumba, men det var inte det. Det var roligare! Man fick vara lite crazy ibland.
BodyJam var också kul. Lite svårare koreografier än den första, men jag gillar att dansa street. Det känns iallafall idag att jag tränat i nästan 2 timmar igår.

Ha en bra kväll!

Skola, skola och åter skola

Mitt bloggande går inte riktigt bra. Jag har så mycket annat att skriva så det här med bloggen lämnar lite åt sidan.

Jag ska snart ta upp företagshälsovårdens "blåa bibel" och skriva lite inför vårt arbetsplatsbesök på fredag. Jag har det i stort sett färdigt, men ska kladda dit lite så att jag får en till källa. Alla som inte vet så ska jag och M på arbetsplatsbesök till ett bageri. Vi ska leka företagshälsovårdare.

Annars idag har vi varit i skolan halva dagen på en föreläsning av en skolhälsovårdare. Mycket intressant!

Jag vet inte om jag ska åka till gymmet idag heller för jag känner att jag borde göra skoluppgifter istället. Det är så kallt nu också, så jag vet inte om jag orkar trippa iväg. Vi får väl se.

Nu blåa bibeln.

Ett försök till

Skulle min bloggning tro komma igång igen? Man vet aldrig...

Nu just sitter jag i soffan med en skolbok, ett worddokument och en tekopp. Ganska gemytligt. Fast det blir inte långvarig idag i och med att jag och kusin ska dra iväg till min mormor idag och hälsa på henne. Kanske bra för mig också att ta lite avstånd från skoluppgifterna en stund!

Om ni vill höra om min morgon. Jag vaknade runt kvar över nio. Tog min bok och låg och läste en stund. Gick till wc och borstade tänderna och tvättade upp mig lite. Hann gå tillbaka till sovrummet (halvnaken) och det ringer på dörren. Jag får lite smått panik för det kan ju inte vara sambon som kommer redan! Och han har ju egen nyckel. Jag började iallafall ta på mig jeansen och då hör jag att några män klampar in och ropar hej. Jag SKYNDAR mig att dra på mig första bästa blusen jag hittar. Som tur var de hövliga och frågade om de får komma in innan de stormade in genom sovrummet och ut på balkongen. Puh!

De kollade vårt balkongfönster. Kanske det börjar hända någonting nu med det? De skrattade och skakade iallafall på huvudet då de sa att de hört att ingen har velat fixa glaset. Jag fattar inte att ett företag som satt in balkongglas i ett höghus kan säga att de inte VILL reparera ett glas som gått sönder. Kan man välja att man inte VILL göra sitt jobb?

Slutsvamlat. Nu ska jag kasta ihop lite mat.

Uppdatering

På Piffs (eller Puffs?) begäran uppdaterar jag bloggen!

Hej hej!

Har haft en latdag idag. Ingen träning. Istället har jag tränat på att ligga vågrätt på soffan med en bok i handen. Ett varv hade ögonlocken ramlat ner och jag snarkat gott några minuter. Sambon har varit borta flera timmar ikväll och jobbat, så jag har tagit det lungt för mig själv.

Om ni vill veta så tycker jag att det ska få börja räcka med alla skoluppgifter nu. Det börjar kännas då man studerat fyra år nu. Speciellt i en skola där man faktiskt fått kämpa för andra saker än bara skoluppgifter. Går man i den skolan kräver det att man är koordinator, informatör, ta reda på-, klaga-, gnälla- och krävaperson o.s.v. Ja, jag vill bli färdig. Jag vill ha semester.

RSS 2.0