Läser

Håller på och läser genom hela examensarbetet förhoppningsvis en sista gång. Försöker hitta stavfel och språkfel innan vi binder in det. Inte kul om vi skulle hitta en massa småfel då vi bundit in det. Jag har läst ca 35 sidor av 100 ikväll. Fortsätter imorgon då hjärnan och ögonen är pigga :)

Presentationen gick bra idag. Så skönt att det är över nu! Inget mognadsprov behöver vi heller skriva! Jeij! Det firade vi idag med en Arnold's munk!

Det som frustrerar en är all ovisshet från skolans sida. Examensbetyget ska ansökas senast nu på fredag 4.5. På onsdag nästa vecka får vi in våra studiepoäng för utvecklingsarbetet. Ja, hur går detta ihop?! Skolan lär ha fått "dispens" åt oss så att lärarna får lägga in poängen för sent. Men de LOVAR att vi ska få våra betyg i tid. Ja, man undrar... Till på köpet så sätts det nya rutiner IDAG! Just IDAG! "NU ska vi göra såhäääär!". Vi blir galna. Det är några veckor tills vi är färdiga och NU ska nya rutiner införas. Kan de inte spara det tills nästa år då det har ramarna klara??

Förlåt för denna klagovisa. Men jag blir så trött...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0