Mätt och belåten

Den där BBQ-marinaden var gudagod! Eller så var det bara för att vi sparade matlagningen så länge så att vi var vrålhungriga! Dessutom invigde vi ju vår grillsäsong med våra lilla grill. Det är sommar nu!

Den här marinaden ska garanterat göras om! Våra egenodlade örter smakade dessutom exklusivt i marinaden!

Det jag inte har skrivit på dessa recept så är att det blir extra gott om man strör på lite flingsalt just före man grillar. Salt sägs ju dra ur vätska ur köttet, så det är bättre att strö på just före.


Dah Köttet!


Jag med ett stort vackert flin.


Grillmästaren!


Slutresultatet.
Kött, ugnsstekt potatis och en fräsch sallad.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0