BBQ-marinad

I tisdags gjorde jag en BBQ-marinad. Det är kandidat nr 2!

Här kommer receptet:


BBQ-marinad

4 biffar
½ dl chilisås
½ dl olivolja
2 pressade vitlöksklyftor
2 msk vitvinsvinäger
2 tsk soja
1 tsk paprikapulver
1 tsk timjan
svartpeppar

Blanda ingredienserna och lägg i en plastpåse. Låt påsen ligga i kylen minst 2 timmar men helst över natten. Vänd påsen med köttet en par gånger så att marinaden fördelas över köttet.




Blanda marinaden.




Skär köttet i mindre bitar. Jag har använt en "svans", alltså en fläskfilé.




Köttet och marinaden i påsen!
Lägg två påsar för säkerhetsskull ifall en påse spricker.



Ni får betyget på hur slutresultatet blev senare idag då vi har grillat!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0