Torsdag 27.9

Godkväll!
Oj, vad jag känner mig trött nu. Ska så småningom gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon. Vi ska tillsammans med min förman åka och se till den riktiga Borgaregatans skola, som håller på och renoveras för tillfället. Får se om man får komma med dit då de flyttar tillbaka :)
 
Ikväll har jag varit på BodyStep och det var riktigt tungt och skönt! Det är otroligt vad ens kondition kan bli bättre snabbt. Det är som att konditionen bara lägger sig i vila någonstans då man haft en lite lugnare period, och sen är det bara att plocka fram den igen efter ett par gånger :) Märkväl att jag inte pratar om ett halvårs lugnare period, utan ett par veckor.
 
Imorgon efter jobbet drar jag iväg hem till Närpes. Ska måla det absolut sista varvet och på lördag åker vi iväg till Åboooo! 
 
Nästa veckas helg ska jag till Närpes igen. Men efter det tror jag att jag ska ta en liten paus. Jag vill bara ta det lugnt här i egna hemmet och inte passa några tider. Det börjar vara länge sedan.
 
Goodnight
 

En hemmadag

Idag har jag hunnit sköta om hemmet litegrann :) Har plockat bort lite skrot, städat undan kläderna som legat på golvet, lagt igång en maskin med tvätt och gjort lite pappersarbete. Mycket behövligt! Jag har även en chiligryta som står och puttrar på spisen. Det är ett "långkok" så den ska stå där i några timmar. Gottgott!
 
Tack var en mamma och en syster så är gardinerna är upphängda i vardagsrummet, arbetsrummet, gästrummet och "mellanrummet". Mamma har gett oss en hel del gardiner och syster R har donerat ett strykbräde. Tack!
De i vardagsrummet är för korta, tycker jag iallafall. Så där kommer det att komma några andra gardiner inom en snar framtid. Men nu får de där hänga där för att göra allt lite hemtrevligare :)
 
I helgen blir det Åbo med mamma och en systerson. På samma gång kommer våra kära möbler att lastas in här medan jag är borta. Lovely!
 
 
 
 

Helg

Redan klockan 12 idag fick jag åka hem och ta helg med gott samvete :) Sköönt!
Gårdagen på arbetet drog ut lite extra så jag fick ta ut mina övertidstimmar idag.
 
Annars så ska jag snart börja på med en köttfärspaj tills sambon slutar jobbet. För ikväll ska vi åka mot Närpes igen. Det ska målas! Sista helgen! Och på söndag blir det lite kalasande.
 
Det är så skönt att det är helg och att jag får sova ut två morgnar nu :)

Onsdag 19.9

Bonde söker fru snurrar på i tv. Jag chillar. Har dammsugit hemmet och nu lämnade jag kvar i soffan. Borde ju ha fortsatt städa toaletterna, men det får jag spara till senare :P
Ett par nya lampor har kommit upp i taket och en ny farstumatta har hittat sin plats.
 
Väntar på att få åka hem till Närpes och måla möblerna en sista gång och vänta ännu en vecka innan vi tar in dem! Väntar även på att få åka till Ikea och köpa lite småsaker som kommer att göra mycket här inne.
 
Sakta men säkert :)

0,046 cent

Regn och rusk. Då man är inomhus är det ju ganska mysigt. Borde leta upp våra ljus och tända dem. Vi har ingen taklampa i vardagsrummet ännu så det är lite mörkt :P
 
Rubriken syftar på dagens räkning. Jag suckade över att tandläkarräkningen kom hem idag. Då sa sambon att jag ju inte varit på 5 år till tandläkaren så jag kan ju räkna ut vad det kostar per dag då. Så då blev det inte så mycket :P
 
Ikväll ska jag bara slappa!

Hemma

Är ensam hemma nu. Dennis for just iväg på nattskift. Så jag myser här i soffan och väntar på att att X-Factor ska börja. Före det surfar jag runt på lite inredning. Det är en hel del som behövs ännu, men vi måste ta några enstaka saker i taget så att vi inte blir helt ruinerade :P
 
Det första jag ska investera i imorgon är ett strykbräde. Oj vad viktigt tänker ni säkert nu, men ja det är viktigt! För jag har fått en hel hop med gardiner av mamma i helgen och de ska strykas innan jag kan lägga upp dem. Jag har gardiner till 4 fönster av 6. Två gardiner ska jag sy själv. Så bara jag får upp dem så blir det ännu mera hemtrevligt :)
 
I helgen har jag varit hemma i Närpes och målat möblerna ett varv vill. Nästa helg är det sista gången jag målar dem och om två veckor ska vi förmodligen ta in dem! Jeij! Äntligen!
 
Kom till Vasa idag med Lina och Kimie. Hade cykeln vid busstation. Går till min cykel och ser att mitt cykellås är helt tvinnat och en stödfot står rätt ut från låset. Någon har försökt bryta upp låset så jag fick inte i min nyckel. Hade låst cykeln med två lås och de hade inte fått upp någon av dem. Men i och med att jag inte fick upp låset var det bara att ringa efter skjuts då. Folk har nog mycket nöje då de orkar syssla på med sånt. Suck.

BodyStep

Idag har jag varit och tränat BodyStep. Måste komma igång med träningen nu igen! Måste måste! Känner mig riktigt slö och tjock :P Då jag statistikförde min träning så såg jag att jag inte tränat på 1 månad! Fatta 1 månad!! Vad har jag hållit på med?? Åtminstone 2 veckor har gått till flytt och städning. Övriga 2 veckor har jag väl varit så trött efter jobbet. I do not know. Tungt som attan var det iallafall ikväll. Nytt program var det så kroppen var inte van med rörelserna heller.
 
Nu måste jag börja träna mer regelbundet! Har planerat att jag någon dag ska åka direkt efter jobbet och träna, eftersom jag har lite längre väg till gymmet nu.
 
Är ensam hemma ikväll och inatt. Åker till Närpes imorgon och ska måla möblerna. Längtar så att få ta in dem här i hemmet! Det är lite tomt i olika knutar ännu :P
 
Nu ska jag torka håret.

Onsdag 12.9

Hej! Det var ett tag sedan nu igen.. Tiden flyger iväg.
 
Sverigeresan var riktigt bra! Hade nästan för lite tid.
På torsdagen for vi iväg mot Åbo. For på Silja Line som for kl.20.15. D och jag åt pepparbiff och gick och la oss ganska tidigt. Det råkade vara singelkryssning med Scandinavian hunks och babes på båten just den kvällen :P Men de uppträdde så sent så vi orkade inte vara uppe. Det var tidig väckning på morgonen.
Kl.6.10 var båten i hamn i Stockholm. D och jag steg upp en halvtimme före det och for och åt en maffig hotellfrukost på hotellet vid hamnen. Sen snurrade vi på i Stockholm den dagen. Träffade bland annat Mari :)
Blev lite shopping och sen träffade vi en massa typer. Sov i Tyresö. Hade fredagmys där.
 
Lördag förmiddag körde vi upp till Härnösand. Jag tyckte det var skitläskigt att köra Höga kusten! Söndagen gick mycket bättre då jag vant mig med de kuperade vägarna. Vi sov följande natt i Härnösand hos D's några bekanta. Vi var ett gäng där på 10 personer och åt tacos och umgicks lördagkvällen. Det var riktigt kul faktiskt! Vi var 5 finnar och 5 svenskar i det gänget. 
 
Söndag morgon for vi raka vägen mot Umeå och RG-line. Jag har aldrig varit med om så tråkig båtresa i mitt liv. Som tur var det solsken och vi kunde sitta ute på däck och sola en stund. Det var iallafall skönt då man var i land då det bara tog ca 15 minuter hem.
 
Vad har hänt efter resan då?
Jag har arbetat för fullt. Ikväll har jag varit på föräldramöte och presenterat mig för 7:ornas föräldrar. Jag har fått bli rörd då någon elev som aldrig har träffat mig har sagt att jag är jättebra.
 
Ska så småningom gå och sova nu. Godnatt

Nu har jag semester

Nu har jag semester i 4 dagar och lite till om man räknar med idag :) Lovely!
 
Vi har nyligen installerat bättre stereo och högtalare i min lilla pärla, eftersom det är med den bilen vi ska åka på semester med. Liten och snål i drift!
 
Idag har jag haft besök av syster R och lilla E :) Vi har busat och skrattat.
 
 

En arbetsdag till

 Ja, tänk. Jag har bara en arbetsdag till och sen har jag semester i 4 dagar! Wihoo!
Jag trodde att den här veckan skulle gå långsamt, eftersom jag visste vad som väntar på torsdag. Men icke! Jag har haft så fullt upp på arbetet så det är inte klokt. Men det är bara bra :)
 
På torsdag eftermiddag packar vi bilen full och åker iväg mot Åbo, och ska bara njuta av vår ledighet i några dagar då. Hoppas även på bra shopping och god mat.
 
Och om vi ska återgå till den här flyttbloggen så har jag endast två små fönster kvar att tvätta. Jag ska ha de tvättade före resan så att jag inte behöver återgå till det efter semestern. Det är bara att flytta in lite fler saker då och göra hemmet hemtrevligt :)

Måndag tredje i nionde

Det där föregående inlägget hade jag skrivit igår, men på något konstigt vänster har det inte publicerats.
 
Nåväl. Det är måndag igen och ny vecka. Konstaterar än en gång att jag faktiskt stortrivs med mitt jobb! Idag hade jag 4 elever inbokade för hälsogranskningar och 16 elever kom. Först kl.15.30 hann jag statistikföra allihopa :P Hahah! Jag är så glad att eleverna vågar komma till mig och vågar öppna sig för mig. En av eleverna konstaterade att jag "inte är så hög" och att hon trodde jag var en elev ;) Men jag vänder det bara det till det positiva!
 
Efter jobbet for jag hem och vi har ett projekt till på gång. Ska bli spännande!
Jag har iallafall tvättat två fönster idag. Tre fönster kvar av sex. Härligt! Jag skulle behöva tid att få åka hem till Närpes och måla möblerna färdiga. När ska jag hinna med det? Jag vill ju få in möblerna så att vi får laga allt klart här.
 
Nu ska jag käka mat.

Det tar sig

Det tar sig sakta men säkert här i bostaden :)
Mamma och pappa kom över i igår, och mamma var verkligen en räddande ängel som städade så flitigt på nedre våningen medan jag fick hålla på på övervåningen. Vi skulle aldrig ha kommit såhär långt om inte mamma kommit och hjälpt till.
 
De flesta saker är upplockade på sina ställen, men det fattas ännu några möbler där en del saker ska stå eller finnas. Bara de kommer in hit blir det finemang. Det fattas även några lampor, nån tavla och nån matta.
 
Mannen i huset har fått sängen ihopbyggd och några lampor uppsatta :) Så nu behöver vi inte längre sova på endast madrassen och i mörker. Heheh!
 
Imorgon är det arbetsdag igen. Den här veckan är det endast 3 arbetsdagar och sen har jag semester hela 4 dagar! Lovely! Vi åker till Sverige då. Åker till Åbo på torsdag och åker över med Silja Line till Stockholm. Sen sover vi där till lördag. På lördag någongång åker vi iväg upp mot Sundsvalltrakten och sover där en natt. På söndag drar vi vidare till Umeå och åker över med RG-line på söndageftermiddag. Can't wait!
 
 

RSS 2.0