Skolarbeten

Jag.Är.Så.Himla.Trött.På.Skolarbeten!!

Håller på med min hemtent nu. 3 sidor har jag och jag vill ha en sida till, så är jag nöjd. Så ska jag snabbt skicka in den och hoppas jag får någon poäng för den.

Idag har jag varit till en lågstadieskola på en hälsodag. Jag hade om framstupa sidoläge. Hela skolan, parvis. Gissa hur många gånger jag har dragit samma ramsa!? MÅNGA! Kanske 35-40 gånger?

Bilen är hos svärfar på reparation. Bränslefiltret har klottat igen så han byter detta.

7 praktikdagar kvar! Ja, jag är trött på att jobba gratis nu.

Det kom och det gick

Blogginspirationen med andra ord!

Det har hänt en hel del sedan sist. Jag är på praktik på skolhälsovården nu. Andra veckan på gång och tre ska det vara sammanlagt. Har köpt en bil, så nu är man pank. Nästan. Tack och lov har telefonen ringt och erbjudit lite jobb över påsken. Har några planer framöver, vilket kostar pengar. En födelsedag är på kommande nu inom två veckor, Stockholmsresa med klassen och examensmiddag med klassen i maj :) SER SÅ FRAM EMOT!

Kollar lite på olika outfits på nätet för att få lite inspiration. JAG VILL SÅ MYCKET HA NYA KLÄDER! Har sålt typ halva garderoben på Syrrans Garderob. Hahah. Jag är även sugen på att sy om olika kläder själv. Jag ska se vad jag har i mina påsar ännu.

By the way, så tog jag en ledig dag från praktiken idag. Jag for till Vasa igår (och är ännu) och uträttade några ärenden, och idag har jag fortsatt med mina ärenden så jag har inte latat mig iallafall. Det kom en till studerande till till praktiken idag och då sa de att jag bara ska sitta och skriva på något, så istället frågade jag om det är ok att jag åker till Vasa istället.




RSS 2.0